Подарунки виховательці та помічниці виховательки

Настінний календар з унікальним дизайном. Приємним сюрпризом для виховательки стане настінний календар з фотографіями дітей на дитячих ранках, під час прогулянок на свіжому повітрі, розвиваючих занять. Він порадує своєю індивідуальністю і прикрасить стіну будинку або дитячого садка.

Сертифікат на відвідування творчого майстер-класу. Вихователі і нянечки - творчі люди. У роботі з дітьми важливо постійно підвищувати кваліфікацію, придумувати для малюків нові способи навчання. Відвідування кулінарного майстер-класу або семінару по рукоділлю послужить цікавою ідеєю подарунка.

Квитки в театр, кіно чи філармонію. Похід на театральну виставу, в кінотеатр або на концерт принесе позитивні емоції. Перед покупкою квитків слід дізнатися переваги дошкільного працівника.

Букет. Живі квіти порадують кожну жінку. Незвичайним подарунком послужить букет з цукерок - авторська композиція з штучних квітів і солодощів. Він буде радувати око довше звичайного. Поїдання цукерок не зіпсує його зовнішнього вигляду.

Професійна література. Виховательці і няньці припаде до душі спеціалізоване видання по роботі з дітьми. Ілюстрована книга допоможе знайти спільну мову з дітьми, підкаже нові ідеї для розвиваючих ігор.

Річна підписка на тематичний журнал. Річна підписка на періодичне видання про виховання дітей порадує дошкільного працівника. Вихователь знайде в журналі веселі ігри для малюків, розмальовки та інші методичні матеріали, які зможе застосовувати на практиці, а нянечка - цікаві рецепти і незвичайні способи сервірування столу.

Музичний диск. Збірник дитячих пісень зробить будні дитячого садка більш яскравими. Легка інструментальна музика підійде для тихої години.

Подарунок своїми руками. Листівка, шкатулка, аплікація з тканини або соломки послужить зворушливим подарунком. Вихователю або няньці буде приємно отримати виріб на пам'ять від малюків.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua