Подарунок до Великодня

Пасха, як і будь-яке свято, просто не може бути без подарунків. Дозвольте запропонувати вам пару ідей великодніх презентів своїми руками.

Курча . Зробити маленьку іграшку можна із звичайного курячого яйця. Обережно проколіть шкаралупу з обох кінців. У вас повинно вийти наскрізний отвір. Тепер за допомогою пластиліну і клею зробіть дзьобик, вічка, крильця, для них вам знадобитися дві зовсім маленьких пір'їнки. Для того, щоб курчаті не було самотньо зробіть йому братика або сестричку, посадіть їх обох у маленький кошик .

До речі змайструвати кошичок, теж можна самостійно. Виріжте з паперу прямокутник. Кінці однієї з горизонтальних сторін поріжте в формі трикутників, або косинок, загорніть їх всередину. Намалюйте і виріжте коло, змастіть його клеєм і приєднайте до нього згорнутий у форму циліндра прямокутник. Олівцем натискайте на кожен прямокутник, за рахунок них кошичок і буде триматися. Тепер справа залишмлася за ручкою. Вріжте з паперу тонку смужку і приклейте її. У такий кошичок можна покласти і пасхальне яєчко, і маленький букетик перших квітів.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua