Набір для творчості

Картини для розфарбовування піском, мозаїки, гіпсове ліплення і багато іншого можна обрати
Діти в 9 років люблять експериментувати, створювати щось нове. Якщо дитина розвивається як творча натура, тоді можна купити йому комплект з сухим гіпсом і формочками. У нього входять фарби для подальшого розфарбовування готового виробу. Зроблений ним магнітик може красуватися на холодильнику.
Для тих, хто мріє стати археологом і захоплюється древньою історією, не можна придумати краще подарунка, ніж спеціальний набір з кістками, захованими в щільному матеріалі. Дитині потрібно не тільки дістати за допомогою молотка і зубила кісточки динозавра, а й відповідно до схеми потім зібрати їх.
 
Навіть у молодому віці творча діяльність допомагає розвивати основні математичні навички, такі як геометрія (розмір і форма), вимір і сортування. Дитина вчиться приймати те, що зберігається в його голові, і втілювати в реальність. З кожним разом все більше і більше розвивається творче мислення.
У міру того як малюк стає старше, він може освоювати різні види декоративно-прикладного мистецтва, які вимагають більш складних розумових навичок, і багато хто навіть потребує розуміння фундаментальних наукових концепцій. Такі речі, як змішування певних кольорів або створення мозаїчного малюнка, можуть здатися творчою діяльністю, але вони включають інтелектуальну складову.
 
Доведено, що настільна гра допомагає збільшити IQ дитини, вона покликана розвивати критичне мислення, навіть якщо з боку здається, що виглядає, як проста розвага. Саме критичне мислення допомагає дитині ретельно контролювати дії, враховувати наслідки, які мають місце. Хлопчик вчиться досягати успіху, знаходити правильні рішення, використовувати стратегію для досягнення мети, а крім того, реагувати належним чином на поразку.
Гра не повинна бути відверто академічною, щоб переслідувати освітню мету, в цьому і суть. Вона тренує терпіння, вчить дотримуватися правил, тренує пам'ять. Настільні ігри роблять дитину більш товариським, допомагають збільшити уважність і здатність людини зосередитися на завданні.
Ні для кого не секрет, що творчість дає дитині можливість позитивно висловлювати свої емоції. Творче самовираження в 9 років дуже важливо.
Така гра є відмінним способом побудувати навички спілкування у веселому і сприятливому середовищі. Коли хлопчик займається мистецтвом, можна помітити, як він розмовляє сам з собою, так розвивається уява.
Саме творчість допомагає справлятися краще зі стресом, дозволяє знайти точку задоволення, гармонії. Воно призводить до почуття самозадоволення і гордості за власні досягнення, потрібно тільки не забувати хвалити дитину. Творчість виховує в дитини новатора.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua