Варіанти подарунка для вчителя від себе

Дуже часто студенти, крім колективного подарунка, хочуть подарувати подарунок на знак вдячності особисто від себе, наприклад, в тих випадках, якщо цей викладач був куратором, вів курсову роботу, допомагав протягом усього навчального часу.
Можна дарувати солодощі, якщо точно знати, що улюблений педагог - ласун. До таких подарунків можна віднести і просту коробку цукерок, і незвичайну випічку.
Хорошим подарунком викладачеві є календар, оригінально оформлений.
Ідеальним подарунком стане щоденник з ручкою, де можна зробити певне гравіювання. Настільна лампа і органайзер допоможуть трохи прикрасити робочий стіл і розкласти все по місцях. Термосклянка або просто красива чашка здатна прикрасити сірі і важкі будні викладача в холодну пору року.
Оригінальним подарунком на іспит будуть настільні або настінні годинники, якщо вони виконані в стилі предмета, який веде викладач. Наприклад, педагогу географії можна вручити годинник у формі глобуса. Творчим подарунком на захист диплому стане «Диплом кращого викладачеві». Таким чином, можна висловити свою любов і повагу до цієї людини.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua