Як оригінально прикрасити будинок до великодня

Для створення атмосфери Великоднього свята в будинку, житло необхідно прикрасити. Так як Великдень - це весняне свято - то акцент в декорі буде зроблений на озеленення. Почнемо з вікон. На підвіконнях влаштуйте міні садки. У невеликих глечиках або вазочках розставте розпустилися гілочки, букети кульбаб, а поряд з ними розтавте іграшкових звірків: зайчиків, курочок і так далі. Прикрасити можна і саме скло. Намалюйте на ньому ангелів, свічки, великодні сцени.

Якщо в кімнаті є велике дзеркало , повести на нього гірлянду. На довгу і щільну мотузку надіньте фарбовану яєчну шкаралупу , розбавте такі намиста квітами та зеленню.

Головною прикрасою вашого Пасхального столу має стати святкове дерево. Виберіть дуже красиву гілку. Для приготування тіста, вам обов'язково знадобитися яйця, розбийте його дуже обережно, так, щоб шкарлупа залишилася цілою. Для цього на двох кінцях треба зробити невеликі отвори і видалити всю рідину. Порожню шкаралупу розфарбуйте будь-якою фарбою, приклейте в ній ниточки і прив'яжіть на ваше дерево. Для того, щоб гілка трималася добре, помістіть її кінець в чашку або кухоль , засипте землею, а зверху прикрийте свіжою травичкою .


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua