Релігійні подарунки на вінчання

Так як вінчання - це подія духовна, що має особливий сенс, то дарувати прийнято речі релігійного характеру.
Ікони. Такий подарунок повністю відповідає події і зазвичай дарується батьками молодої пари. Є ікони, які найбільш підходять для вінчання пари - це ікона Божої Матері, образ Богоматері. Найчастіше дарують Феодорівську ікону, тому як саме у неї просять про щастя в шлюбі або народження дітей. Образи Петра і Февронії теж підходять, цих двох святих вважають покровителями шлюбу, уособлюють духовний зв'язок між коханими, вірність і взаємоповага.
Духовна література. Це Євангеліє, Біблія, життя Святих, Творіння Святих Отців, праці з основ християнського шлюбу. Є і художня православна література, яка може бути подана в якості презенту в такий світлий день.
Подорож по святих місцях. Подарунки-враження також доречні для пакого піднесеного приводу. Якщо подружжя глибоко віруючі і мріють про паломництво в одне зі святих місць - подаруйте їм такий тур. Такий подарунок зазвичай дарують від декількох гостей. Тривалість поїздки і місце паломництва можна вибрати залежно від місця і вподобань. Місцевий тур або за кордоном, і, звичайно, паломницький тур до Ізраїлю. Варіантів таких поїздок багато, залишилося тільки вибрати.
Поличка для ікон, лампадка для сімейного іконостасу, рушник на біблійну тематику та інші красиві атрибути, які ви знайдете в церковних крамницях, в магазинах і на виставках православних товарів. Якщо ви не можете визначитися з релігійним подарунком, то зверніться за порадою в церковну лавку або до священнослужителя. Вони можуть порадити вам зупинити свій вибір на якій-небудь духовній літературі, присвяченій шлюбу, або ж певній іконі.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua