Презенти для створення домашнього затишку

Більшу частину часу люди похилого віку проводять удома, тому постарайтеся своїм подарунком зробити квартиру або кімнату вашої бабусі більш привабливою, зручною і затишною. З багатьма речами їй не впоратися самостійно, тому обов'язково допоможіть їй створити домашній затишок. Що можна подарувати на ювілей: Лампу-світильник - для того щоб легше було читати або писати. Підбирайте негроміздку модель з простим вимикачем і денним світлом.
Нічник для того, щоб було легше орієнтуватися в темряві.
Нову постіль: постільна білизна, ковдра, подушки або покривало. Теплий вовняний плед або ковдру з підігрівом.
Нові стільці або м'які меблі, або ж заміна оббивки на вже наявних меблів.
Скатертина, серветки, рушники, фартух або халат.
Нову посуд: чашки, тарілки, піали і інші необхідні предмети. Статуетки, картини та інші предмети декору, які сподобалися б іменинниці.
Домашній фонтанчик або електрокамін.
Якщо ви вмієте робити щось своїми руками: в'язати, шити, вишивати, розписувати посуд або майструвати, обов'язково скористайтеся своїми вміннями для створення презенту. Така річ буде особливо цінною для іменинниці, адже вона зроблена вашими руками. Крім того, люди старшого віку досить важко погоджуються на зміни і не хочуть змінювати навколишні їхні речі роками. Але якщо новий предмет декору буде зроблений власноруч, бабуся погодиться на таку заміну з легкістю. Пам'ятайте і про те, що ваша бабуся, незалежно від того, скільки їй років, залишається жінкою. Тому не забудьте про букет квітів або кошик квітів, якими ви супроводите свій подарунок. Листівки - це теж невід'ємний атрибут будь-якого презенту для людини у віці. Однак це повинна бути не просто листівка зі словами привітання, надрукованими в друкарні. Підпишіть її самі, висловіть в словах всю свою любов і повагу до ювілярки. Нехай це буде привітання від самого серця.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua