Подарунок своїми руками для колеги

Що обрати колегам недорогого у подарунок? Часто відповідь на це питання буває найпростішою: треба виготовити подарунок своїми руками. Часу на це піде, швидше за все, більше, ніж на похід по магазинах, зате в фінансовому плані це набагато вигідніше.
Тканинна сумка. Навіть ті, хто погано шиє, цілком можуть створити найпростішу господарську прямокутну сумку. Треба тільки вибрати для неї тканину з цікавим принтом і придумати, як сумка буде складатися. Зазвичай роблять петлю і пришивають гудзик, щоб можна було згорнути сумку і застебнути, щоб не розгорталася. Чохол для олівців або проводів. Змайструвати його ще легше, ніж сумку, тому що нічого не треба шити. Досить тільки зробити рівні прорізи в акуратно вирізаний шматок штучної (натуральної) шкіри.
Свічки і мило. Виготовлення свічок і мила своїми руками - популярні види творчості. Захоплюються цим найчастіше жінки. І якщо вони можуть зробити щось симпатичне, то залишиться тільки підібрати відповідну упаковку.
Подушка. Залежно від того, чим її наповнити, функції у такого предмета можуть бути різними. Якщо наповнювач м'який - на диван, більш щільний - під клавіатуру, а дрібні кульки усередині невеликої подушки перетворять її в прекрасну подушку-антистрес. Непросто бути оригінальним, коли мова йде про вибір подарунків.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua