Подарунок розумницям

Якщо дівчаток не цікавить мода та популярність, а дуже подобається вчитися, і своє майбутнє вони часто пов'язують з науковою діяльністю. Що дарувати таким розумниця?
Книги. Причому це можуть бути як художні твори, так і науково-популярні видання. Атласи та енциклопедії. Сьогодні можна знайти енциклопедії, що розповідають буквально про все: про країни і міста, про наукові відкриття, про тварин і рослини, про людину та ін. Залишилося тільки дізнатися, що найбільше цікавить дівчинку! Набори для проведення дослідів в домашніх умовах. У такі набори найчастіше входять реактиви і колбочки (для хімічних реакцій), якісь пристрої, щоб проводити фізичні експерименти, а в деяких комплектах є навіть мікроскоп.
Посібники з вивчення іноземних мов. Це може бути як друковане видання, так і диск з навчальною програмою. У деяких випадках доречно подарувати сертифікат на відвідування уроку в розмовному клубі. Тим, хто любить вчитися, можна вибрати якийсь недорогий подарунок: дівчинка 11 років, що із задоволенням відвідує школу, сподобається канцелярія. Звичайно, вона повинна бути якісна, стильна і не дитяча.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua