Вибираємо подарунок синові із творчою натура

Малювання, музика, театр - все це цікавить не дуже великий відсоток 11-літніх хлопчаків. Але все ж такі є. Той, хто збирається зробити таким творчим особистостям вибрати подарунок, обов'язково повинен підтримати подібні захоплення:
Художник.Якщо підлітки захоплюються живописом і малюнком в якості презенту підійдуть альбоми, комплекти паперу для акварелі і пастелі, набори простих олівців різного ступеня жорсткості, крейда, фарби, різнокольорові гелеві ручки, пластикові шаблони, папки для малюнків, спеціалізовані журнали та ін. Серед подібних речей легко можна вибрати подарунок для хлопчика.
Музикант. Музикою цікавляться багато хлопчаків. І саме в молодшому підлітковому віці звичайний інтерес нерідко переростає в серйозне захоплення. Якщо 11-річний підліток вже грає на якомусь інструменті, то варто подарувати аксесуари до нього. Гітаристам - медіатори, ремені, тюнер, струни; духовиків - тростини і мундштуки; барабанщикам - палички і перкусії; клавішник - педалі, накидки від пилу та інше.
Фото і відеозйомка. Якщо раніше захоплення фотографією і відеозйомкою було недешевим задоволенням і дозволити собі подібне могли лише одиниці, то сьогодні зробити знімок за допомогою звичайного смартфона можуть навіть маленькі діти. Що вже говорити про підлітків? Але якщо хлопчик всерйоз захоплюється таким видом творчості, то йому напевно стане в нагоді карта пам'яті великого обсягу, пензлик або очищуючий олівець для об'єктива, ремінь і шнурок для камери, пульти дистанційного керування (для віддаленої зйомки), чохол або дощовик для фотоапарата і т.д.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua