Листівка до дня матері своїми руками

День матері має значні відмінності від всім відомого для нас Восьмого березня. У різних країнах це свято відзначається в різні дати, хтось святкує його в листопаді, хтось у травні. У цей день прийнято дарувати подарунки всім матерям, в тому числі і жінкам , які тільки готуються стати мамою.

Вважається, що ці подарунки мають бути такими, щоб їх можна було зберегти на пам'ять. А що робити, якщо ви знаєте, що ваша мама дуже сильно любить солодощі, і вам так хочеться їй догодити в цей день, але як відомо цукерки довго не збережуться. Є рішення - зробити своїми руками листівку .

Лист картону зігніть на дві частини, виріжте велике серце - символ материнської любові. Тепер це серце необхідно або обклеїти червоним папером , або розфарбувати. Все, основну роботу ви зробили, тепер справа залишилася за оформленням . У будь-якому магазині для шиття, ви зможете знайти мережива, вони продаються вже в мотках . Вам знадобитися не дуже широка стрічка, відріжте від неї великий шматок . Змастіть краї сердечка сухим клеєм і дуже обережно приклейте мережива. Придавите сердечка із зворотного боку, переконайтеся, що мереживо добре приклеїлося і не відірветься найближчим часом.

Тепер в центр сердечка треба прикріпити невелику паперову квітку. Для того, щоб його зробити скрутіть чотири серветки в чверть, виріжте з них коло, з'єднайте в центрі ниткою, протягнутої в голку . Коли зробите все це, зробіть надрізи по всьому колу, розправте пелюстки - ваш квітка готовий, прикріпіть його до серця . Залишилося тільки написати побажання .


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua