Торт на День матері своїми руками

Свято деня матері має величезне значення для всіх сімей. Відзначається цей день у всіх країнах світу, найчастіше це або середина травня, або початок листопада.
У дні матері є багато традицій і обрядів. Насамперед - це пиріг, для мами, які повинні спекти діти. Зрозуміло, що якщо малюки, якщо зовсім маленькі, то справитися з таким завданням їм не під силу. Тут потрібна допомога дорослого, надати її може батько.

Пропонуємо вам рецепт дуже простого, але смачного пирога , приготувавши його разом з дітьми , ви зможете зробити відмінний подарунок , для жінки , завдяки якій у вашому житті з'явилися ці найдорожчі чоловічки .

Для початку розбийте два яйця і висипте склянка цукру, все дуже добре розмішайте, так , щоб утворилася пінка і все стало однорідною масою . Після цього, додайте в яйця варення, будь-яке. Розведіть чверть чайної ложки оцтової кислотою, вилийте піну в загальну чашку, все ще раз перемішайте. Тепер тонкою цівкою висипте півтори склянки борошна, все, перемішуючи, у вас повинна вийти дуже однорідна маса, так щоб не було грудок.

Тепер лист змастіть маслом і вилийте ваше тісто, простежте, щоб все лягло рівномірно. Запікати пиріг - пряники треба протягом сорока хвилин в розігрітій духовці, при не дуже високій температурі.

Будь пиріг має бути з кремом. Його приготувати не дуже складно. Можна або купити вже готовий в пачці і розвести його з молоком, при цьому збивши з вершками, можна і зробити на швидку руку. Дуже смачний крем вийти із згущеного молока. Відкрийте банку, додайте в неї п'ять ложок порошку какао, перемішайте і додайте ядра волоських горіхів. Розливати крем треба на гарячій пиріг, відразу ж після того, як ви виймете його з духовці. Всі ваш подарунок до Дня матері готовий, залишилося лише вирішити , як ви його піднесете .


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua