Подарунок до дня матері своїми руками

Подарунок до дня матері своїми руками.
У День матері кожна дитина намагається порадувати маму подарунком. А найкращий подарунок, як відомо, це подарунок, зроблений своїми руками. Спробуйте зробити для мами сердечко з цукеркою. Ця саморобка досить складна, але якщо постаратися, з нею цілком можна впоратися. Для виготовлення сердечка знадобляться наступні матеріали: лист білого жорсткого картону; аркуш паперу червоного або рожевого кольору двосторонньої забарвлення формату А4; цукерка круглої або овальної форми, розміром приблизно 4 на 4,5 см, що має «хвостики» з двох сторін; дерев'яні зубочистки; циркуль або лінійка з колами різних розмірів; клей ПВА або склеювальний олівець; ножиці; лінійка; прозорий вузький скотч.

З білого картону необхідно вирізати серце. Для цього спочатку потрібно на зворотному боці акуратно намалювати його контури. Розмір серця можна вибрати будь, але ширина його повинна бути не менше 8 сантиметрів. У середині серця потрібно намалювати овал, ширина якого буде приблизно 5 сантиметрів. Тепер серце і овал потрібно вирізати з картону.

Прикраси для серця будуть виготовлені з техніки квілінгу. Для візерунків потрібні смуги паперу довжиною 30 сантиметрів і шириною 0,5 сантиметра. Можна також використовувати тканину, але з тканини візерунки робити складніше. Смужки паперу потрібно накрутити на зубочистки. Виходять спіралі. Коли спіраль відпускають, вона трохи роз'їжджається . Використовуючи лінійку з колами різного діаметру і поміщаючи в них спіралі, можна отримати елементи прикрас різного розміру.

Отримавши спіраль потрібного розміру, вільний кінчик потрібно приклеїти до бічної сторони, вийде закрита спіраль. Спіралі можна надати форму краплі, здушивши її з одного боку, а якщо здавити її з двох сторін, то вийде форма листочка. Елементи прикраси на серце можна розташовувати в будь-якому порядку, складаючи з них будь-які візерунки. Елементи приклеюються до картонного серцю за допомогою клею ПВА.

Після того, як клей висохне, можна прикріпити цукерку. Овальний отвір у серці призначається саме для неї. До хвостиком цукерки приклеюється прозорий скотч, а потім за допомогою цього ж скотча цукерка кріпиться до серця.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua