Спільний сімейний Новий Рік

Ви - вже повноцінна сім'я. Можливо, до новорічних свят у вас з'явився крихітний подарунок вашої любові - довгожданий первісток або вже другий малюк. І ви повністю сімейні та домашні люди. І ось тому перед новорічними святами задаєтеся питаннями: як відзначати цей Новий рік, де відзначати і з ким?

Якщо у вас дитина - немовля, то мови про поїздки і бути не може. Зате ви можете перетворити це свято в сімейний романтік. Можна малюкові разом приготувати подарунок під ялинку - брязкальця, м'які іграшки, повзунки, щось незвичайне і прикольне з одягу. Дитина віднімає багато часу? Тоді не готуйте дуже багато страв. Якщо ви будете тільки втрьох, то можете себе не перевантажувати - приготуйте картоплю, салати, спробуйте запекти качку або курку. Попросіть чоловіка вам допомогти, тільки робіть це ненав'язливо і люблячи. І зустрічайте ваше сімейний свято біля ялинки.

Якщо дитинка ходить самостійно, активна і життєрадісна - можете запросити друзів теж з дітками. Вони можуть разом пограти, а ввечері їх можна укласти спати, і спокійно йти з компанією відзначати свято. Також деякі наші співвітчизники з дітьми другого року життя їздять на Канари, в Єгипет, Туреччину.

Можна і гуляти, і ліпити сніговиків (якщо погода дозволяє), і вдома дивитися під теплою ковдрою цікаві та смішні фільми. А взагалі, дітки дуже чутливі і можуть прокинутися до бою курантів, тому, швидше за все, ви будете відзначати Новий рік втрьох. І ще зможете разом загадувати бажання, поки годинник дванадцять б'є, дивитися на салюти і радіти приходу Нового року.

Вранці можна сходити з малюком на ялинку, прокотитися на санях, сфотографуватися. Якщо у вас є авто, можете відзначати Новий рік на базі відпочинку (Карпати, Яремча). Там дивовижної краси природа. Ви можете подарувати дитині зимову казку, прогулявшись разом по засніженому лісі. Або кататися верхи на санях, як Дід Мороз з подарунками.

У будь-якому випадку, ваш спільний Новий рік має бути сімейним. А чи буде він незвичайним, ошатним і незабутнім - це все залежить від вашого настрою і бажання.
За матеріалами: Мама тато


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua