Подарунки, зроблені своїми руками для лаборанта

Якщо ви володієте талантом в рукоділлі - для вас не буде труднощів зробити подарунок своїми руками. Такий презент буде унікальним, неповторним і обов'язково запам'ятається. Залежно від того, що ви вмієте робити, підберіть варіант подарунка:
Лялька або інша іграшка (наприклад, валяна з вовни). Іграшку одягніть в білий халат, а в руки їй дайте колби або пробірки.
Тематична прикраса. Такий варіант ідеальний, якщо ви роздумуєте, що подарувати жінці. Зробіть браслет, кулон або сережки у вигляді колб або хімічних елементів. До речі, прикраси у вигляді хімічних сполук зустрічаються і в ювелірних магазинах. Торт, печиво або інші солодощі. Звичайно ж, все це повинно бути тематичне. Торт зробіть у вигляді робочого місця лаборанта або додайте його фігурку. Кружка або тарілка, розписана вручну. Це дуже простий у виготовленні презент: для нього буде потрібно біла посуд без малюнка, маркер по фарфору і трохи фантазії. Якщо ви плануєте дарувати власноручний подарунок, переконайтеся, що він виглядає гідно. І правильно розрахуйте час на підготовку презенту, для того щоб встигнути його закінчити до потрібної дати.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua