Поради оригінальних подарунків чоловікові на Новий рік

До цих пір ми ламаємо собі голову, що ж подарувати своєму чоловікові або хлопцю. Адже чоловіки, як діти, чекають під Новий рік на подарунок під ялиночку, хоч і кажуть, що їм нічого не треба. Не варто їм вірити на слово, адже кожній людині буде приємно отримати від коханої людини хоч що-небудь.

Якщо ваш хлопець – завзятий рибалка, подаруйте йому спінінг або вудку, кейс для риболовецького приладдя або інший рибальський набір. Дуже оригінальним подарунком буде футболка з приколами про рибалку. У будь-якому випадку, це відмінний подарунок для справжнього рибалки.

Якщо вам пощастило мати в будинку мисливця, подаруйте йому тематичний сувенір, штоф із чарками, термо білизну (щоб не мерз на зимовому полюванні), приємний сувенір.

Футбольному вболівальнику підійде все, що пов'язано з його улюбленою командою. Таксисту чи далекобійникові можна подарувати термос, щось із теплих речей, тримач для телефону, всі потрібні йому речі.

Якщо ви не помічали за своїм чоловіком ніякого хобі, або просто готуєте подарунок, і в роздумах, що ж дарувати, то можете купити велику літрову кружку: знадобиться й у господарстві, до того ж наші чоловіки - любителі пити багато чаю і кави.

Прикольними будуть такі подарунки, як оригінальна комп'ютерна миша або клавіатура, м'які кімнатні капці, чайний набір, годинник, щоденник, записна книжка, обкладинка на паспорт, тримач для мобільного телефону, футболки з прикольними написами. Щось з одягу завжди актуально, тому що кожній дівчині хочеться бачити свого хлопця в подарованих маєчках, трусиках і сорочках. Тут головне - вгадати з розміром і смаком коханого.

Ви можете зробити подарунок самі: зв'язати теплий светр або шарф, зробити букет з цукерок, зробити сердечко своїми руками. Що стосується подарунків особистого характеру, то це: пристрасна ніч, милий подарунок з інтим-магазину, романтичний тур, масаж.

Ви можете подарувати фотосесію для двох, електронну сигарету, кальян, сигари, набір для вина. Доречним подарунком залишається краватка, запонки, електронна книга, планшет, телескоп, велосипед. Найголовніше в новорічному подарунку - це його присутність.
За матеріалами: Мама тато


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua