Як подарувати дитині Різдвяний настрій

Здавна Різдво Христове було одним з найважливіших свят в році. З часом ми стали сильніше святкувати Новий Рік, а Різдво пішло на другий план. Тим не менш, це не означає, що потрібно позбавляти дитину всього того різдвяного чарівництва - не полінуйтеся, і влаштуйте малюкові ще одне чудове свято, в яке збуваються дитячі мрії. Повірте, це варто витрачених зусиль, адже ви не тільки будете спостерігати щасливу посмішку дитини, а й самі поринете в той дитячий святковий настрый, сповнений чудес і приємних очікувань.

Якщо ваш малюк ще не знайомий зі святом Різдва Христового, вам неодмінно потрібно буде розповісти його історію і походження - все це нескладно знайти в Мережі. Або ж, якщо у вашому місті до Різдва влаштовуються класичні постановки про народження Ісуса Христа, сходіть з дитиною - це ж, як казка, тільки в живу! Таким чином, ви весело проведете час з малюком і зможете донести до нього весь той чарівний дух Різдва, подарувати святковий настрій і відчуття дива, яке відбувається навколо.

Не полінуйтеся знайти в Інтернеті коротенькі Різдвяні історії і розповіді, і читайте їх малюкові перед сном або просто у вільний час. Можна також розучити вірші і пісеньки, і в сам Святвечір, коли ваші родичі і куми зберуться за святковим столом, виступ малюка неодмінно порадує і зачарує всіх гостей.

Ну і що ж може бути для дитини цікавіше, ніж мультики? Пошукайте і скачайте, або ж подивіться з дитиною мультфільми онлайн на Різдвяну тематику, наприклад на сайті uatv.tv. Тут ви знайдете величезну збори мультфільмів на будь-яку тематику. Різдвяною ж класикою залишаються «Як Грінч вкрав Різдво!», «Різдвяна Історія» та «Шрек: Різдво». І, звичайно ж, не варто забувати і про радянські мультики, на яких ми виросли.

Зробіть з дитиною листівочки або прості поробки для родичів і гостей, які очікуються на Різдво. Можна зробити й кілька нових тематичних прикрас - тоді ваш дім стане ще красивішим.
За матеріалами: Мама тато


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua