Різдво Христове для дітей і дорослих

Наближається свято - Різдво Христове. Це одне з головних православних свят. Віруючі православні люди відвідують в церкві нічну службу, дотримуються посту, який триває сорок днів. Особливо варто дотримуватися посту 6 січня. Якщо ви не постили, то вам просто бажано не вживати в їжу гостре, жирне і важке на шлунок. Але найголовніше - намагайтеся не сердитися і не злитися в цей день.

Займіться з дитиною передсвятковими приготуваннями: прикрасьте будинок, виберіть або змайструйте для всіх невеличкі подаруночки, вивчіть+ віршик чи пісеньку, яка неодмінно стане родзинкою цього вечора.

На Різдво прийнято прикрашати свій будинок. Ви можете самі зробити вертеп - місце, де народився Ісус. Не забудьте про зображення Марії, Йосипа і немовляти Ісуса. А можете просто додати кілька янголят в свій новорічний декор. У Біблії сказано про те, що волхви принесли немовляті дари. Тому на Різдво існує традиція дарувати подарунки.

Купіть невеличкі подаруночки для всіх членів родини - недорогі, але приємні. Не важливо, що це буде: листівка, іграшка або якась дрібниця для побуту. Головне, щоб подарунок був від щирого серця. Можна як діткам, так і дорослим подарувати солодкі подарунки. Вони не тільки смачні, але й красиві - підсолодіть життя улюбленим людям і подаруйте їм трохи тієї дитячої радості і різдвяного чарівництва.

Ну і, звичайно ж, найціннішим буде подарунок, зроблений своїми руками. Можна зв'язати светрик, шарфик або просто милі зимові шкарпеточки як для маленьких, так і для дорослих. Або виготовити різдвяні прикраси: янголяток, зірочки, які потім стануть оберегом у хаті одержувача. Якщо у вас є традиція пекти на Різдво святкове печиво - можете упакувати його красиво, перев'язати стрічкою, і роздавати гостям. Якщо ж такої традиції немає - пора починати, адже це саме печиво тільки одним своїм ароматом даруватиме вам і вашій дитині святковий настрій кожен рік.

Що б ви не зробили, майструйте подарунок у гарному настрої. І тоді одержувач неодмінно відчує весь той позитив, любов і радість, які ви вклали в свій подарунок.

Адже Різдво - це те свято, яке викликає радість, сміх і посмішки.
За матеріалами: Мама тато


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua