Подарунки своїми руками

Докладіть зусилля і фантазію для створення подарунку своїми руками - ваша друга половинка це обов'язково оцінить. Одне бажання зробити їй приємне говорить багато про що. Часто саме такі саморобні речі цінуються набагато більше куплених в магазині презентів. Подумайте, якими талантами ви володієте, що ви вмієте робити, і приступайте до виготовлення сюрпризу.
Що це може бути: вирізані з дерева або фанери ваші ініціали. Цей варіант підходить для тих чоловіків, які вміють поводитися з деревом і відповідними інструментами.
Тарілка або кружка, розписана вручну. Для того щоб зробити такий сувенір, необов'язково мати які-небудь навичками. Просто придбайте в магазині білу кружку або тарілку і маркери розпису по кераміці. Розпишіть свій презент словами любові, компліментами або намалюйте що-небудь зрозуміле лише вам обом.
Картина. Необов'язково бути професійним художником, просто спробуйте за допомогою фарб висловити свої почуття, не соромтеся і не переживайте про те, чи вийде у вас. Навіть абсолютна абстракція може викликати захоплення, якщо ви намалюєте картину спеціально для коханої. Якщо ви все ж відчуваєте невпевненість або хотіли б отримати мінімальні навички малювання - сходіть на один з численних майстер-класів, під час якого ви і створите свій шедевр. Торт і інші солодощі. Всі жінки люблять солоденьке, а солодкі подарунки, приготовані руками коханого чоловіка, подвійно смачніше. Якщо ви вмієте включати духовку, і знаєте, як відрізнити борошно від соди - спробуйте себе в кулінарній майстерності. Варіацій подарунків, зроблених своїми руками безліч. Не обмежуйте свою фантазію, робіть те, що підказує вам ваше серце. Можливо, ви зможете викувати для коханої підсвічник, зшити подушку, виліпити вазу, написати новеллу або створити на 3D-принтері образ своєї коханої. Все залежить від вас самих, від захоплень, умінь і фантазії.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua