Тематична вечірка - весело та просто

Наближається свято рідної людини або кращого друга, і ви хочете перетворити цей день на щось незвичайне і незабутнє? Одним з найкращих варіантів, безсумнівно, стане тематична вечірка. Багато хто думає, що організувати тематичну вечірку досить складно, і це вимагає чималих фінансових вкладень. Поділюся з вами своїм досвідом - це зовсім не так.

Для початку визначтеся з тематикою свята. Якщо торжество готується для конкретної людини, тоді потрібно виходити з її інтересів. Наприклад, нехай це буде молодий хлопець, який любить японську культуру, подорожі. Тоді вибір тематики свята можна звести до вечірки «сюрприз» в американському стилі, японської вечірки, вечірки мандрівника. Далі я розповім трохи більш докладно про кожну з цих ідей.

Вечірка «сюрприз» являє собою типове дійство з американських фільмів. Я думаю, всі бачили, як одна людина, зазвичай найближча імениннику, збирає всіх його друзів у певному місці, де всі ховаються. Коли приходить винуватець торжества, всі з'являються і голосно вітають його. Далі, всі просто спілкуються і святкують. Дуже вдалим варіантом у цьому випадку стане фуршет, щоб всі гості могли вільно переміщатися, спілкуватися і насолоджуватися святом.

Для японської вечірки потрібно заздалегідь продумати місце дії і обстановку. Тут головне - деталі; щоб усі, навіть самі незначні дрібниці нагадували про Японію. Таку вечірку досить просто організувати і в домашніх умовах. Для цього вам потрібно звільнити якомога більшу площу на підлозі в кімнаті (щоб всі гості могли спокійно поміститися), застелити її покривалом, ковдрою або тонким матрацом. По периметру можна покласти невеликі подушечки, щоб гостям було зручніше сидіти, а в центрі постелити скатертину, на якій зручно розташуються всі страви. Основною стравою, звичайно ж, вважаються суші, які теж можна заздалегідь приготувати самостійно або ж спробувати це зробити разом з гостями. Декором для вашої вечірки можуть стати величезні віяла, паперові ліхтарики і прості фігурки орігамі.

Щоб організувати вечір у стилі «подорожей», поцікавтеся заздалегідь у іменинника, які саме місця його найбільше приваблюють, і де б він хотів побувати. Припустимо, що він захоплюється культурою Південної Америки, але сам там ще жодного разу не бував. Попросіть всіх гостей по можливості одягтися так, ніби вони зібралися досліджувати джунглі і принести по одній національній страві з країн Південної Америки. Таким чином, ви зможете не тільки обговорити всі особливості цього континенту, а й спробувати місцеву кухню.

Вибираючи тематику свята, переконайтеся що вона дійсно буде цікава як винуватцеві торжества, так і гостям. Коли ви визначитеся з напрямом вечора, вам буде простіше продумати інші нюанси: місце, декор, атмосферу, частування та розваги. Організовуючи вечір, не бійтеся уявити себе вже там, порадитися з друзями і дізнатися як вони це бачать, або просто пошукати ідеї в інтернеті.
За матеріалами: Мама тато


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua