Подарунки на Новий Рік: що подарувати дівчині?

Щоб вразити дівчину новорічним подарунком, найчастіше не потрібно дарувати дорогий телефон, дорогоцінні прикраси або ексклюзивні туфлі. Основна маса дівчат буде рада і більш простому подарунку, вибраному з душею і ніжними почуттями.
Але й отримавши простий сувенір або банальну статуетку, ви навряд чи побачите бурю радості у неї на обличчі. Тому про новорічний подарунок варто подумати заздалегідь. Так що ж краще подарувати коханій дівчині в новорічну ніч? Давайте розглянемо декілька варіантів.

1. Великий плюшевий ведмідь. Як казала одна моя подруга: «У кожної поважаючої себе дівчини повинен бути великий плюшевий ведмідь!». Дівчата обожнюють м'які іграшки, так що, ви не прогадаєте, подарувавши їй плюшевого друга.

2. Парфуми. Що може бути романтичніше, ніж аромат в подарунок, який хлопець підбирав спеціально для тебе і з думкою про тебе? Якщо ви не знаєте смаків дівчини в парфумерії, тоді краще вибирати ненав'язливі квіткові або цитрусові аромати – вони подобаються практично всім.

3 Сертифікат. Цей подарунок буде до речі, якщо ви не можете конкретно визначиться з подарунком, але хоча б приблизно знаєте, яка область захоплень у вашої пасії. Так, можна подарувати сертифікат на відпочинок, на покупку в магазині косметики або на спа-процедури в салоні краси, а от як саме вона захоче відпочити або що прикупити, зможе вирішити сама.

4. Солодощі. Це просто безпрограшний варіант. Всі дівчата люблять солодощі. Можливо, це так в силу того, що не далеко ще відійшли від дитинства або просто тому, що це смачно. У будь-якому випадку кожна дівчина зрадіє корзинці киндер-сюпризів або різнокольоровим цукерочкам!

5. Прикраси та аксесуари. Дарувати дорогі прикраси у новорічну ніч на початковій стадії відносин точно не варто – цим ви ризикуєте поставити дівчину в незручне становище. Краще подарувати прості срібні аксесуари, які вдало підкреслять стиль і індивідуальність вашої пасії. Такий подарунок обрадує кожну даму в будь-якому віці.
За матеріалами: Мама тато


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua