Складні композиції та доповнення до букетів

Більшість жінок, незалежно від віку, в душі ласуни як маленькі дівчата. Флористи цим активно користуються і або складають квіткові композиції, що включають в себе: карамельки і печиво; тістечка і шоколадки; тільки цукерки та декоративні елементи; іграшки та фрукти.
Якщо ви знаєте про те, що дівчина подарунка утримується від солодкого, то фрукти замість цукерок можуть зіграти хорошу роль.
Оригінально виглядає букет квітів у супроводі маленької листівки з теплими словами і ім'ям дівчини подарунка. Особливо якщо презент надісланий з кур'єром і у дарувальника немає можливості сказати ці слова при врученні самому. Іноді квіти можуть стати необхідним доповненням для вручення дорогого або інтимного подарунка. Наприклад, ювелірної прикраси або ексклюзивної нижньої білизни. Зрозуміло, і те, і інше дарують в абсолютно особливих випадках, регламентованих етикетом. Подарувати жінці букет - це безпрограшний спосіб підняти їй настрій. У свята і будні, з приводу і без нього робіть такі приємні презенти - і жіночих посмішок навколо стане набагато більше.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua