Подарунок і сердечні відносини

В тому випадку, якщо вас з молодою людиною пов'язують досить міцні і серйозні відносини, йому буде дуже приємно отримати в якості презенту визнання в любові. Але зробити це можна не тільки на словах. Надішліть йому посилку з сюрпризом, який розповість про вашу духовну любов і при цьому буде небанальним:
Красива баночка або дерев'яна коробочка, в яку помістіть безліч записок з самими ніжними вітаннями. Нехай він кожен день відкриває нову записку і отримує побажання. До банки прикріпіть ярличок, в якому будуть описані правила користування сюрпризом.
Стильно і зі смаком оформлений фотоальбом з вашими спільними фотографіями. Буде добре, якщо до фото ви додасте різні дрібниці, які будуть нагадувати хлопцеві найприємніші моменти, які ви провели удвох - квитки в кіно, браслети з концерту, оригінальний камінчик, знайдений на прогулянці і т.п.
Флешка з музичними композиціями, кожна яка має для вас двох велике значення.
Оригінальний календар, який можна навіть виготовити за індивідуальним замовленням спеціально для коханого. Нехай коханий кожен день закреслює квадратик, і відмічає, скільки часу залишилося до довгоочікуваної зустрічі з вами.
Власноруч сплетений браслет, з вашими ініціалами. Постарайтеся зробити дійсно гарний і стильний браслет, тоді хлопець точно із задоволенням буде його носити щодня. Думаючи про цікавий подарунок для хлопця не варто забувати про найпростіший, здавалося б, сюрприз - звичайний написаний лист. Люди все рідше пишуть листи і отримують звісточки від улюблених в конверті. Чому б вам не написати листа для свого коханого? Лист, написаний на гарному папері і трохи покроплені вашими улюбленими духами, дасть відчути вашому хлопцеві вашу присутність.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua