Конкурси на Новий рік 2014

1. Конкурс із поїданням холодца

У багатьох родинах і компаніях холодец є обов'язковим блюдом на новий рік. Цією традицією можна скористатися по повній. Візьміть більші шматки холодца й покладете їх на тарілки. Всім учасникам видаються звичайні сірники, за допомогою яких і потрібно буде з'їсти холодец. Виграє той, хто першим зможе впорається із цим досить нелегким завданням. Як подарунок можна дати для сміху шматочок холодца.

2. Конкурс «Зніми одяг»

Конкурси на новий рік 2014 бувають зовсім різні, наступний з розряду «для дорослих». Всі учасники вибираються по їхньому власному бажанню, після вони діляться на дві рівні команди. Конкурс полягає в тім, щоб зняти із себе одяг і викласти її в лінію. Переможцем уважається та команда, чия лінія з одягу буде самої довгою. Саме цікаве починається тоді, коли здається, що знімати вже практично нема чого.

3. Пісенні конкурси на новий рік 2014

Пісенні конкурси мають більшу популярність на новий рік. У нашій країні люблять співати, це гарна традиція. Тому в новорічні свята можна влаштувати різні розваги, пов'язані з піснями.

можна розділити учасників на кілька команд. Кожна з команд, що беруть участь, повинна згадати відому всім пісню, вона може бути про новорічні свята або про новий рік і проспівати хоча б один куплет. Команди співають пісні по черзі. Програє та команда, що більше не може проспівати пісню про це свято
можна просто влаштувати караоке. Кожний буде співати, набираючи бали для самого себе. Тематику можна вибирати будь-яку, але для більшого інтересу вибирайте пісні, пов'язані з новим роком

4. Конкурс на чутливість

Учасники стають спиною до стільця. На стілець кладе який-небудь предмет. Тут включите фантазію, щоб грати було цікавіше. Завдання учасника полягає в тім, щоб угадати предмет, що лежить на стільці. Але саме цікаве в тім, що вгадувати прийде саме тим місцем, яким ви сідаєте на стілець.

Подібні конкурси на новий рік 2014 веселять людей, піднімають настрій і дарують незабутні враження.

5. Конкурс «Театр»

Всім учасникам лунають листочки паперу, на яких написані ролі. Далі ведучий читає історію-розповідь, а гравці виконують те, що чують. Розповідь краще становити самостійно, або ж взяти в Інтернеті, але переконаєтеся в тім, що він дійсно смішний і унікальний.

6. Конкурс «Краще поздоровлення»
Завдання учасників полягає в тім, щоб скласти найкраще поздоровлення. Перед цим виберіть суддів, які будуть оцінювати результат.

Даний конкурс дуже подобається творчим людям, які й у цей день можуть виявити свої таланти й здатності, написавши свої поздоровлення, наприклад, у віршованій формі. І ви побачите, що такі конкурси на новий рік 2014 дуже привабливі й користуються величезною популярністю.

7. Конкурс «П'ємо із трубочок»

Цей конкурс особливо цікаво проводити у великій компанії. Учасників може бути скільки завгодно. Можна зробити командну гру. Кожному видаються бутилочка кока-коли й трубочка. Необхідно якнайшвидше випити весь уміст. Хто зробив це першим - той і переміг.

8. Конкурс «Зоопарк»

Конкурси на новий рік 2014 можуть бути й зовсім жартівні, як наприклад цей. Всі учасники стають у коло. Ви говорите їм, що кожному скажете на вушко назва тварини. Одна тварина не буде повторюватися двічі. Їхнє завдання - коли після цього вони почують своя тварина, їм необхідно буде присісти. А ті, які праворуч і ліворуч від нього, повинні його тримати, щоб той не впав. Однак цей конкурс ставиться до розряду жартівних, тому на вушко ви говорите всім те саме тварина, наприклад «лев». Після цього називаєте трохи тварин для того, щоб відволікти увага. А наприкінці говорите різко: лев. В ідеалі все повинні присісти, а тому що тримати буде комусь, усі впадуть на підлогу. Повірте - буде весело й прикольно.

Варто відзначити, що ви можете проводити конкурси на новий рік 2014 з будь-якою кількістю людей. Якщо вас 10 і більше - це добре. Якщо вас 5 і менше - це нітрохи не гірше. Головне, щоб у вас був відмінний настрій, бажання повеселитися й чудово провести час.

Новий рік - це той час, коли необхідно відпочивати. Саме в цей день можна згадати своє дитинство, коли ви грали, забувши про усім на світі. Тому не соромтеся, розважайтеся, проводите свої конкурси на новий рік 2014, у цей день можна все.
За матеріалами: Звездное очарование современной моды


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua