Для вегетаріанця сміх підніме настрій

Безцінні сувеніри, які не витягнуть з вас безлічі грошей, але змусять посміхнутися вегетаріанця. Незалежно від вартості подарунка найбільше запам'ятовуються ті речі, які по-справжньому радують:
футболка, дивлячись на яку всім відразу стане ясно, що її власник не їсть м'ясо. Щоб отримати річ з потрібною вам картинкою, придбайте білу футболку, на яку в фотоательє вам зроблять будь-яке зображення. Букет, де замість квітів будуть різні овочі і фрукти. Дуже корисно, а головне незвично! Головне, щоб він був красиво складений, і весь вміст органічно виглядав в ньому.
Брелки для ключів у вигляді овочів з яким-небудь незвичайним написом. Або згадайте, яке улюблене блюдо у вашого знайомого чи знайомої, і знайдете аксесуар з ним.
Тематична картина або гумористичний плакат. Якщо в квартирі у людини всі стіни обвішані картинами або написами на відповідну тематику, то ще однією точно будуть раді.
В презент можна зашифрувати якийсь підтекст, зрозумілий тільки вегетаріанцеві. Так сюрприз стане ще цікавіше! Подібні сувеніри краще вручати тим, в чиєму почутті гумору ви впевнені. Багато хто може просто не зрозуміти або не оцінити, наприклад, овочевий букет. Тому приготуйте ці подарунки тільки для близьких людей.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua