Корисні подарунки футболістам

Якщо ваш друг, родич або колега - футболіст, в тому числі і колишній, чи фанат цієї гри і не пропускає жодного матчу за участю улюбленої команди - привітайте його в цей день. Йому буде дуже приємно, що захоплення не пройшло повз увагу. До речі, серед фанатів цього виду спорту чимало жінок, їх теж не забудьте привітати й подарувати подарунок пов'язаний з цією суперпопулярною грою.

Футболка. Хороший одяг для заняття спортом ніколи не завадить. Якщо ваш друг грає на аматорському рівні і у нього немає футболки з його прізвищем, замовте її на це свято.
Якісний м'яч. Хороший коштує недешево, тому, якщо ви не маєте для такої покупки достатньо грошей, краще подумайте про інший презент.
Фірмові гетри. Періодично цей елемент спортивної форми псується, а тому зайвим такий подарунок точно не буде. Зручна і містка спортивна сумка. Продаються спеціальні сумки для тих, хто займається футболом або ж придбайте універсальний варіант, який підходить для різних видів спорту. Головне - щоб вона була зроблена з легкого, але міцного матеріалу. Якщо ви боїтеся помилитися з розміром або купити «що-небудь не те», є чудовий вихід з цієї ситуації - подарунковий сертифікат в магазин спорттоварів. Дізнайтеся, яким магазинам надає перевагу ваш знайомий, і подаруйте йому можливість вибрати собі річ самому в цих магазинах подарувавши сертифікат. А для того щоб сертифікат виглядав оригінально, придумайте для нього незвичайну упаковку.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua