Даруємо подарунок на двох

У момент одруження відбувається злиття двох половинок в одне ціле. І підкреслити значимість цього таїнства вам допоможуть оригінальні презенти, призначені для двох:
Парні футболки з кумедними написами, за допомогою яких так легко продемонструвати свої почуття оточуючим. Це дуже милий і зворушливий сюрприз для молодят.
Іменні халати «Містер і місіс», які можна прикрасити вишивкою у вигляді спільного прізвища подружжя. Рукавиці для пари, які складаються з трьох предметів. Одна з рукавиць подвійна, і, надівши її, чоловік і жінка будуть відчувати живе тепло руки близької людини навіть в холоди. Кулони або підвіски, що представляють собою половинки серця, з'єднавши які воєдино можна отримати цілісне прикраса. Постільна білизна з зображенням еротичного твистера або пікантних сцен Камасутри. Такий презент доречно вручати тільки в тому випадку, якщо ви дуже близькі з молодятами і точно впевнені, що їх не шокує такий подарунок.

Прикольні подарунки для двох обов'язково підкреслять тісний зв'язок між подружжям, яка стала ще міцнішою в день їхнього весілля.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua