Загальні рекомендації щодо підготовки до Нового року Собаки

Тотемна тварина 2018-го – собака – любить тісні сімейні зв'язки. Тому цей Новий рік радять зустрічати у сімейному колі та з близькими друзями.
Варто також вичистити будинок від усього старого і непотрібного: надламані стільці, надщерблені чашки і тарілки, старі вази та інше. Проведіть генеральне прибирання, вичистіть увесь бруд. До речі, психологи радять робити таке хоча б раз у сезон, адже разом із викинутими речами людина позбувається і старих наболілих проблем. А ще є чудова книга Марі Кондо (японська письменниця) "Викинь мотлох з життя!", яка допоможе з генеральним прибиранням.
Прибираючи, не забувайте, що сила Всесвіту за вченням феншуй приходить у квартиру з першими променями сонця. Отже, з підвіконня варто позабирати абсолютно усі предмети. Нехай нічого не заважає приходу успіху у вашу оселю.
За тиждень до Нового року придбайте собі малесеньку записну книжечку. В ній необхідно занотувати усі мрії, які б мали здійснитися у 2018 році. Спочатку варто вказати наймасштабніші, далі – менш важливі. Ви, можливо, не повірите, але це працює. Перед Новим роком 2019 ви зможете перевірити, що збулось.
І наостанок: феншуй – звісно, дуже добре, але навіть якщо вам доведеться провести цей Новий рік у не найкращих умовах, пам'ятайте: все залежить від вас особисто, і ваше майбутнє в тому числі!


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua