10 подарунків на Новий рік, про які мріє кожна жінка

Новий рік – час магії та здійснення найзаповітніших бажань! Спробуйте здивувати свою половинку та дозвольте їй відчути себе в казці. Якщо досі думаєте, що подарувати коханій – ловіть ідеї оригінальних і омріяних подарунків.
Фотосесія
Ви знаєте дівчат, які не люблять фотографуватися? Їх дійсно мало! Дозвольте своїй дівчині відчути себе зіркою, отримати яскраві емоції та закарбувати їх на знімках! До речі, цей варіант подарунка здатний не тільки доставити естетичне задоволення, а й вирішити на якийсь час проблему аватарки в соцмережах.
Тепло “на двох”
Якщо ви хочете показати дівчині, що дуже цінуєте та не уявляєте без неї своє життя, подаруйте “нерозлучний” подарунок – рукавиці або шарф для двох. Така річ охарактеризує вас як романтичну натуру, дівчата це цінують у чоловіках.
Майстер-клас
Якщо ваша дівчина цікавиться саморозвитком і постійно працює над собою, можна подарувати сертифікат на навчання – тому, що в неї поки не дуже добре виходить, але чому вона дуже хоче навчитися. Дівчина давно мріє танцювати? Оберіть курс занять у танцювальній школі! Якщо їй подобається психологія, зосередьтеся на пошуку тренінгів або лекцій цікавих спікерів.
Прилади для жіночої краси
Якщо ваша дівчина намагається виглядати на всі 100%, допоможіть їй в цьому. Зазвичай жінки чимало уваги приділяють нігтям і волоссю. Варіант подарунка – хороший манікюрний набір або УФ-лампа. Крім того, практично для будь-якої жінки незамінні вирівнювачі для волосся, плойка чи фен. Якщо бачите, що ця техніка “віджила” своє, сміливо даруйте!
Прикраси
Класичний подарунок, але від цього не менш приємний. У будь-який час і на будь-яке свято хороші ювелірні прикраси здатні викликати у дівчат бурю емоцій. Чарівні сережки, підвіска, ланцюжок або браслет – від такого подарунка дівчина навряд чи відмовиться.
Сертифікат на відвідування СПА-салону
Якщо хочете проявити турботу, подаруйте дівчині сертифікат у спа-салон. Дозвольте їй розслабитися і відновити сили після буденної метушні. Якщо не впевнені, яку саме процедуру обрати, подаруйте сертифікат на певну суму. Тоді дівчина зможе обрати з каталогу те, що їй більше до душі.
Екстрим для двох
Для гучної і дуже активної дівчини підійде подарунковий сертифікат на спільне відвідування батута або картингу. Таке проведення часу дозволить виплеснути трохи енергії, а заодно уявити себе дітьми. Імпровізоване змагання у повітрі чи на швидкості змусить сміятися і радіти практично будь-яку людину.
Косметика чи парфум
Якісна декоративна косметика або засоби по догляду, а також “смачний” парфум – ще одна жіноча слабкість. Будь-якій дівчині буде приємно отримати такий подарунок, особливо від коханого чоловіка. Цей варіант дуже індивідуальний, щоб не прогадати – подаруйте подарунковий сертифікат на певну суму, нехай дівчина обере те, що їй підійде.
Красива білизна
Комусь цей подарунок видасться не дуже оригінальним, але правильно підібраний комплект білизни може зробити по-справжньому щасливою не тільки дівчину, але і її партнера. Ніжні мережива, еротичний пеньюар або корсет із панчохами можуть розпалити неабияку пристрасть і зробити святковий вікенд більш яскравим. Головне – не помилитися з розміром.
Подорож
Залиште всю суєту та рушайте на кілька днів в інше місто чи країну. Це чудова можливість вимкнути телефон, відволіктися від рутини, подивитися визначні пам’ятки та просто побути удвох. В епоху цифрових технологій і божевільного життєвого поспіху подаруйте дівчині найцінніше – свої увагу та час.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua