Який сюрприз зробити коханій?

1. Коробочка приємностей. Такий несподіваний крок припаде до душі багатьом дівчатам, особливо, якщо ви знаєте, що саме подобається вашій половинці. Улюблені солодощі, записка від руки, роздруковані спільні фото, квитки у кіно… Коробочку можна наповнити будь-яким вмістом, зробити самостійно, а також придбати.

2. Оригінальне побачення. Побачень багато не буває, тим більше, якщо для вашої пари це явище далеко не буденне. Влаштуйте романтичний вечір на даху, на березі озера або пікнік у лісі, приготуйте вечерю своїми руками або ж рушайте на ранкову прогулянку. Чому б і ні? Головне – продумайте всі дрібниці, аби побачення дійсно вдалося.

3. Спонтанна подорож. Прогулянка на вихідні до іншого міста дозволить вам не тільки отримати нові враження, а й незвично провести час удвох. Також ви можете відправитися і за межі країни. Для того, щоб такий сюрприз був у радість, переконайтеся, що у вашої половинки немає важливих зустрічей і планів, а токож є закордонний паспорт.

4. Цікаво провести час можна і вдома. Створіть романтичну атмосферу і визначтеся, як саме ви хочете урізноманітнити час наодинці… Здавалося б, романтична вечеря – досить тривіальний варіант, але чи часто ви її влаштовуєте? А може вашій половинці сподобається масаж з ефірними олiями? Хочете щось незвичайнiше? Влаштуйте вечір малювання, ось тільки замість полотна малювати ви можете на тілі. Зверніть увагу, вам знадобляться спеціальні фарби для боді-арту. Погодьтеся, звучить цікаво.

5. Приємна записка. Немає часу планувати подорож або готувати вечерю? Напишіть милу записку для коханої. Побажайте хорошого дня або приємних снів, нагадайте, за що ви любите свою половинку. Така дрібниця може створити чудовий настрій на весь день, тим більше, якщо ранкову записку доповнити ароматною кавою і тостами.
За матеріалами: stb.ua


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua