Подарунки для співробітників і начальників

Для багатьох процес дарування подарунків тяжкий з огляду на зусилля, які вони витрачають на вибір подарунка. Як правило, люди дарують не те, що дійсно приносить радість, викликає посмішку і позитивні емоції. Дорогі книги, сувеніри, приколи, аксесуари для комп’ютера, посуд або щось з одягу… Усе так чи інакше вже дарувалося.
Головне — увага, а не подарунок, скажете Ви. Важко не погодитися, але ж приємніше отримати подарунок у великій красивій коробці, чим в маленькій і непоказній. Крім того, так хочеться вгадати і вибрати саме потрібну річ, яка точно принесе радість винуватцю свята. Не залишайте вибір подарунка на останній момент.
У подарунок мають бути вкладені позитивні емоції, відчуття щастя і радості будь то день народження, Новий рік, 8 Березня, ювілей або день закоханих. Як же подарувати ці миті щастя?
Як же можна здогадатися, що бажають отримати ваш друг, колега або начальник у подарунок?
За статистикою, українські і європейські покупці хочуть отримати в подарунок недешеві речі.
Спробуйте подарувати не предмети, а щось незвичайне. Наприклад, приємні спогади. Якщо ви добре знаєте людину, якій збираєтеся зробити подарунок, дуже просто придумати такий, який радуватиме її не один рік. Можна організувати грандіозне свято або риболовлю в мальовничому місці. Слід заздалегідь забронювати послугу, придумати, як оформити подарунок і продумати алгоритм його дарування. Але як подарувати щастя тому, кого ви практично не знаєте? Як зробити так, щоб ваш подарунок не став черговим непримітним і непоказним підношенням, хоча ви вклали в нього усю повагу, яку відчуваєте до цієї людини? Якщо ви сумніваєтеся у своїх силах або у вас зовсім немає часу, зверніться до професіоналів.

Із 2008 року в Україні почав формуватися ринок вражень, іншими словами — ринок емоцій у подарунок. Зараз на ньому працює приблизно 20 компаній. Вони пропонують польоти на дельтапланах або паратрайках, різні види масажів, екстремальні розваги у вигляді стрибків з парашутом або катання на баггі. Якщо ваш бюджет обмежений, ви можете підібрати менш епатажний подарунок. Наприклад, різні екскурсії, катання на роликах, кіноланч або вечерю з караоке. Усі ці подарунки можна замовити у різних постачальників в пакеті, щоб іменинник міг сам вибрати собі подарунок. При цьому ви сплатите тільки фактично надані послуги. Приблизна вартість емоцій у подарунок — від 200 грн.

Європейський ринок подарунків все активніше заповнюється саме такого роду подарунковими сертифікатами, витісняючи інші види подарунків. Услід за ним розвиваються російський і український ринки. На даний момент ринок вражень в Україні оцінюють приблизно в 15 млн грн.

Порадуйте своїх друзів хвилинами щастя, яких так мало серед буденної метушні, подаруйте їм трохи тепла, ковток свіжого повітря, втільте в життя їх дитячу мрію. Залиште незабутній слід у їхніх спогадах.
За матеріалами: http://ua.korporativus.com/


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua