Що подарувати подрузі на Новий рік 2017?

Коли мова йде про вибір презенту для подруги, то завжди може виручити косметика. Любов до різних кремів, бальзамам і шампунів у жінок в крові. Так що можна сміливо відправлятися в магазин і купувати що-небудь з цієї категорії товарів. Це може бути:
декоративна косметика (тіні, помада, пудра, блиск для губ);
уходовая косметика для обличчя і тіла (креми, лосьйони, гелі для душу, тоніки і скраби);
засоби для волосся (шампуні, бальзами, маски).
Якщо ваша подруга – має захоплення, то питання, що можна подарувати подрузі на Новий рік 2017, вирішити набагато простіше. При придбанні презенту, можна відштовхуватися від хобі та захоплень подруги. Дівчина любить крутитися біля плити і постійно в пошуку нових страв? Тоді їй сподобається якісна книга з кулінарії або красивий блокнот для запису рецептів. Кухонна техніка – теж прекрасний варіант подарунка для подруги-хазяєчки.
Легко придумати сюрприз і для творчих натур. Матеріали для художників, аксесуари для тих, хто займається скрапбукінгом, нитки для вишивання – все це можна знайти в спеціалізованих магазинах.
Що подарувати на Новий рік 2017 подрузі з інституту? Подарунком для подруги по інституту може служити який-небудь сувенір. Підійде цікава обкладинка на паспорт, чохол для мобільного, оригінальна наклейка на ноутбук.
Дівчина, яка водить машину, зрадіє подарунку, пов'язаного з автомобілями. Їй може знадобитися супутникова система навігації, з допомогою якої пізнають розташування об'єкта. Відмінним подарунком стане дорожній плед з підігрівом або абонемент на мийку машини.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua