Веселий корпоратив на 2017

В офісі не завжди вдається дізнатися колег краще з-за напруженого робочого графіка. З цієї причини більшість керівників влаштовують корпоративні посиденьки, щоб колектив здружився і відкрив в інших нові грані і сторони характеру. Просто посидіти за столом, поїсти і вести світські розмови можна і в будь який інший день, а новорічні свята під заступництвом Півня просто зобов'язані стати веселими. Допоможуть в цьому забавні конкурси для дорослих:
Запрошені діляться на дві однакові команди. Навпроти кожної з них ставляться підноси з рівною кількістю мандаринів, а біля гравців порожні підноси. Кожен учасник повинен підбігти до таці, покласти фрукт в ложку і донести до порожнього. Важливо утримати мандаринку в ложці, а переможе та команда, яка швидше перенесе всі фрукти.
Гості розбиваються на пари (кількість довільна). На чоловіків поверх одягу надівається сорочка, на руки жінкам - чоловічі рукавички. Мета: якомога швидше застебнути всі гудзики.
Конкурси на новий рік 2017 повинні розмішити Півня, тому завдання дорослих досягти успіху в цій справі. У велику сумку попередньо кладуть різні речі: бант, косинка, хустка, шарф, памперс, панчохи, прикраса, шапки. Що забавно будуть предмети, тим смішніше вийде конкурс. З різним інтервалом включається музика, після чого гравці передають сумку по колу. На кому зупиняється музика, повинен витягнути з сумки навмання предмет і надіти на себе. До кінця гри новорічні наряди стануть оригінально доповненими.
З учасників складається дві команди. Одна придумує слово і називає його лише одному гравцю з числа суперників. Він повинен за допомогою міміки і жестів підказати своїй команді, що це за слово. Після виграшу команди міняються ролями. Для дітей ця гра не представляє складності, але дорослим доведеться нелегко через скутість.
Чоловіки можуть позмагатися, надуваючи на швидкість повітряні кулі. Жінкам при цьому необхідно підготуватися до гучних оплесків, які будуть видавати пробиті кульки.
У конкурсі беруть участь парно. Жінки повинні приготувати з продуктів зі столу проста страва, після чого на швидкість годують ним чоловіка-напарника. Перемагає пара, яка швидше за інших впоралася із завданням.
В якості реквізитів використовуються маски із зображенням персонажів світу тварин. Учасник закриває очі, йому на обличчя надягають маску – і він за підказками інших гостей повинен відгадати, у кого його перетворили.
Гості по черзі називають ті речі, які хотіли б взяти з собою в новий рік Півня. Слова повинні починатися з першої букви в імені учасника. Наприклад, Павло захоче прихопити приголомшливе настрій або пальто. Це може бути певний предмет або почуття, відчуття, емоції. Переможцем стане той, хто назве найбільше предметів.
Розділені по парах учасники упаковують подарунок. У чому підступ? Використовується в конкурсі тільки одна рука одного гравця. Загортається сюрприз в обгортку на час і швидкість.
За матеріалами: novij-rik


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua