Технолог харчової промисловості

Технолог харчової промисловості cпеціальність затребувана на харчових фабриках, молокозаводах, хлібопекарнях, заводах з виробництва харчових добавок. А також на підприємствах громадського харчування, в лабораторіях і клініках. Технолог харчової промисловості контролює послідовність всіх процесів на підприємстві, а також якість продукції, що виробляється на всіх етапах. Технолог відповідає за вибір сировини, забезпечує оптимальні умови для виробництва, стежить за кількістю відходів і дотриманням санітарних норм. Іноді технолог самостійно розробляє рецептуру майбутньої продукції, перевіряє стан обладнання, бере безпосередню участь у його вдосконаленні. У професії технолога харчової промисловості цінуються такі якості, як: акуратність, уважність до дрібниць, високий рівень відповідальності, аналітичний розум, міцне здоров'я і відсутність алергій. Харчова промисловість вимагає від кандидата охайності і акуратності, що саме по собі накладає відбиток на повсякденне життя представника професії. Також професія відноситься до числа тих, де без профільної освіти і санітарної книжки не влаштуватися.
За матеріалами: opis


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua