Feedback

Прозове вітання працвникам телебачення

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята. Ми вдячні вам, адже щоденно приходите в кожну оселю, розповідаючи про перебіг подій у світі, допомагаючи людям відчути причетність до процесів сьогодення, відкриваючи широкі можливості для людських контактів та спілкування.

Бурхливий розвиток засобів комунікації та інформаційних технологій, телебачення і радіо — невід’ємна складова сучасності. Нині й у житті держави, й у житті кожної людини роль електронних засобів масової інформації та зв’язку стрімко зростає. Без них неможливий суспільний прогрес, економічне зростання, просування до європейських та світових стандартів демократії.

Вагомою суспільно необхідною є творча праця теле- та радіожурналістів, а також тих, хто працює разом з ними, залишаючись поза кадром чи радіоефіром. Віримо, що й надалі працівники радіо, телебачення та зв’язку докладатимуть усіх зусиль для забезпечення об’єктивного інформування наших громадян про суспільно-політичні, економічні та культурні події, для побудови в Україні інформаційного суспільства.

Бажаємо Вам професійного успіху, втілення нових цікавих ідей, невтомного творчого пошуку, вірних друзів, надійних партнерів та колег. Щастя, радості, міцного здоров’я вам і вашим родинам!



Цікаві статті

Всі статті

Професійні

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт

Ми в соціальних мережах