Feedback

Прозове вітання із днем суду

З нагоди професійного свята — Дня працівників суду прийміть найщиріші привітання і побажання добра, міцного здоров’я, благополуччя і злагоди!

Перетворення України в дійсно правову державу, в якій гарантується ефективне судочинство, справедливий розгляд справ незалежним, компетентним і неупередженим судом, можливе за умови плідної співпраці і розвитку конституційного партнерства уряду із законодавчою і судовою гілками влади, впровадження європейських стандартів незалежності суддів.

Саме тому в Україні найактуальнішим питанням є здійснення судової реформи з метою удосконалення системи судоустрою, створення функціонально та фактично незалежного правосуддя, забезпечення вільного доступу кожного громадянина до суду.

Упевнена, що саме таким шляхом можна підвищити авторитет судової влади, забезпечити верховенство права, належний захист прав і свобод людини та інтересів держави.

Бажаю всім суддям, працівникам апарату судів професійної наснаги і нових досягнень. Щиро зичу міцного здоров’я, великого людського щастя вам і вашим родинам.



Цікаві статті

Всі статті

Професійні

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт

Ми в соціальних мережах