Feedback

Оригінальне привітання із нагоди захисту дітей

Дорогі наші діти!

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято - День захисту дітей. Ви – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей новоград-волинської дітвори, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.

Бажаю щоб сьогодні й кожного наступного дня ваші дитячі серця відчували тепло та любов, а всі зусилля дорослих єднались заради щасливого майбутнього. Сподіваюсь, що маленькі новоград-волинці виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю свого рідного міста! Зичу вам, дорогі хлопчики та дівчатка, міцного здоров'я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул!



Цікаві статті

  • Міжнародний День захисту дітей

    Міжнародний День захисту дітей

    Був заснований в листопаді 1949 у Парижі рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок. Вперше «Міжнародний день захисту дітей» відзначався в 1950-му році в 51 країні світу. ООН підтримала цю ініціативу й оголосила захист прав, життя і здоров'я дітей одним з ... 1612

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт

Ми в соціальних мережах