Feedback

Привітаня для податківців

Щиро вітаю Вас і очолюваний Вами колектив з професійним святом! Професія, якій Ви присвятили своє життя – одна з найнеобхідніших в нашому суспільстві.
На сучасному етапі зростає роль податкової служби. Своєю помітною працею ви, податківці району, сприяєте зміцненню фінансової дисципліни, поступовому наведенню порядку в розрахунках і платежах.
Саме завдяки вашій чіткій і злагодженій роботі держава виходить на більш стабільне, прогнозоване наповнення бюджетів усіх рівнів.
Від Вашої невичерпної енергії та наполегливості значною мірою залежить наповнення державної казни, вирішення тих важливих соціально-економічних завдань, які стоять сьогодні перед державою.
Сподіваюся, що Ваша сумлінна праця сприятиме утвердженню партнерських відносин з платниками податків, впровадженню сучасних ефективних методів господарювання, підвищенню добробуту наших громадян.
Бажаю Вам і Вашим рідним міцного здоров’я, сімейного затишку та світлого майбутнього.
Натхнення Вам у роботі та примноження внеску у зміцнення позитивних тенденцій вітчизняної економіки, ще більшої наполегливості і безкомпромісності у наступі на "тіньову" економіку та корупцію.



Цікаві статті

  • Подарунок працівнику податкової служби

    Подарунок працівнику податкової служби

    Податківці приймають вітання від державних діячів, від колег і від вузького кола друзів. Але що подарувати відповідальному державному службовцю, щоб було приємно в день податківця отримати в подарунок. Насправді подарунок для податківця може бути ... 1218

Всі статті

Професійні

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт

Ми в соціальних мережах