Feedback

Працівникам целюлозно-паперової промисловості

Щиросердечно вітаємо вас із професійним святом - Днем працівників целюлозно-паперової промисловості!
Від чіткої, організованої та ефективної роботи підприємств целюлозно-паперової промисловості, а також від професіоналізму їх працівників залежить функціонування кожної галузі, кожного підприємства, офісу в нашій країні. Без паперу малюки не можуть малювати, школярі - вчитися, дорослі - працювати.
Завдяки наполегливій та відданій праці керівників, професійних технологів та висококваліфікованих робітників целюлозно-паперова галузь розвивається послідовно і стабільно, здатна забезпечити споживачів високоякісною продукцією. Вироби підприємств з кожним роком займають все більший сегмент на вітчизняному ринку картонно-паперової продукції та реалізуються у багатьох державах світу.
Запорукою розвитку вашої галузі буде здійснення ефективних заходів господарювання, практичне застосування останніх досягнень науки і техніки, активне використання новітніх технологій, над чим Уряд сьогодні активно працює.
У цей святковий день бажаю вам і вашим родинам здоров'я, життєвої наснаги, достатку, впевненості у кращому майбутньому, родинного тепла, стабільності та процвітання!
Нехай добро і щедра доля не оминають вас і ваші родини!



Професійні

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт

Ми в соціальних мережах