Feedback

Працівникам легкої промисловості

Легка промисловість - одна з найважливіших і соціально значущих галузей міського господарства.


Завдяки самовідданій праці керівників, інженерно-технічних працівників та робітників підприємств легкої промисловості міста у складних конкурентних умовах збережено виробничі площі, здійснено технічне переоснащення галузі .


Для підтримки високих темпів зростання галузі слід дбати про її технічне переозброєння, збільшення обсягів випуску та оновлення асортименту товарів вітчизняних виробників, досягнення високого рівня якості продукції. Впровадження інноваційних виробничих технологій відкриває нові перспективи розвитку підприємств легкої промисловості, підвищення ефективності їх роботи. Це запорука того, що продукція галузі і надалі посідатиме гідне місце на споживчому ринку, матиме високий попит у покупців.


Сердечна вдячність вам за сумлінну працю, високу професійну майстерність, творчу наснагу. Бажаю вам здоров’я, щастя, добробуту, процвітання, щедрих професійних і життєвих успіхів та нових звершень в ім’я економічного зростання та добробуту нашої України.



Цікаві статті

  • Технолог легкої промисловості

    Технолог легкої промисловості

    Технолог легкої промисловості контролює процес виробництва, якість продукції, що виробляється, оптимізує технологічні процеси, здійснює розрахунок витрат на ... 1040

  • Ткач

    Ткач

    Ткач або ткаля - фахівець текстильної промисловості, що займається виробництвом тканин на спеціальному ткацькому ... 928

  • Експерт з якості

    Експерт з якості

    Експерт з якості - фахівець з контролю якості сировини і готової продукції на всіх стадіях ... 883

Всі статті

Професійні

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт

Ми в соціальних мережах