Feedback

Працівникам легкої промисловості

Шановні працівники легкої промисловості!


Прийміть щирі вітання від імені обласної державної адміністрації та обласної ради з нагоди професійного свята – Дня працівників легкої промисловості.


Легка промисловість Чернівеччини має міцні трудові традиції та виробничі досягнення, які забезпечують їй вагоме місце в економіці краю. Продукція буковинських легковиків є конкурентноздатною, впевнено завойовує прихильність вітчизняних і зарубіжних споживачів.


Завдяки впровадженню інноваційних виробничих технологій відкриваються нові перспективи розвитку підприємств легкої промисловості, підвищується ефективність роботи. Це упевнює у тому, що продукція галузі і надалі посідатиме гідне місце на споживчому ринку, матиме високий авторитет у покупців.


Сердечна подяка вам, шановні трудівники і ветерани легкої промисловості, за сумлінну працю, високу професійну майстерність і наполегливість у запровадженні новацій. Щиро бажаємо вам, вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добробуту, процвітання, щедрих професійних та життєвих успіхів.



Цікаві статті

  • Технолог легкої промисловості

    Технолог легкої промисловості

    Технолог легкої промисловості контролює процес виробництва, якість продукції, що виробляється, оптимізує технологічні процеси, здійснює розрахунок витрат на ... 1040

  • Ткач

    Ткач

    Ткач або ткаля - фахівець текстильної промисловості, що займається виробництвом тканин на спеціальному ткацькому ... 928

  • Експерт з якості

    Експерт з якості

    Експерт з якості - фахівець з контролю якості сировини і готової продукції на всіх стадіях ... 883

Всі статті

Професійні

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт

Ми в соціальних мережах