Feedback

Вітання з нагоди Дня родини

Вітання з нагоди Дня родини
Щиро вітаю вас із Днем родини.

Родина — найбільший скарб і найвища людська цінність. Вона дає прихисток та підтримку, дарує щастя материнства і батьківства, формує характер та життєві орієнтири.

Родина, увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій. Моральні якості закладаються саме в сім'ї, а з сім'ї передається в родину. так як сім'я є невід'ємною складовою родини. У ній дитині з народження прищеплюються відповідальність, порядність і любов до Батьківщини.

У складні часи агресії проти України ми всі також маємо бути як одна велика, дружня, надійна родина, захищати рідних, оселю та свій край від посягань. Упевнений, що у нашій боротьбі за мир перемога обов’язково буде за нами, адже за нами правда.

Доземний уклін батькам, які виховали патріотів України, героїв Революції гідності, мужніх захисників Вітчизни.

Бажаю всім вам міцного здоров'я, щасливої долі та непохитності родинних стосунків.



Цікаві статті

  • День родини

    День родини

    Саме родина — це опора та надія для кожної людини. У колі близьких і рідних ми відчуваємо себе по-справжньому потрібними і не замінимими, а наші справи та вчинки знаходять ... 1529

  • Подарункові вподобання Європейців

    Подарункові вподобання Європейців

    Складно уявити собі свято без подарунків. Подарунок - це своєрідний знак поваги і визнання, спосіб виразити почуття до людини. Є маса приводів для вручення презентів: новий рік, день народження, весілля, іноді подарунки вручаються навіть з нагоди першої зустрічі. У кожній ... 1260

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт

Ми в соціальних мережах