Feedback

Товариші офіцери, прапорщики, курсанти, військовослужбовці військової служби за контрактом і строков

Товариші офіцери, прапорщики, курсанти, військовослужбовці військової служби за контрактом і строкової служби, працівники оборонної промисловості, ветерани війни, праці та Збройних Сил України.
3 листопада Збройні Сили України відзначають професійне свято одного з наймогутніших родів Сухопутних військ – День ракетних військ і артилерії.
Протягом вже більше шести років вітчизняна артилерія відіграє найбільш значну роль в усіх війнах. У роки Великої Вітчизняної війни її роль стала вирішальною. Масоване застосування артилерії дало можливість у боях і операціях здобули вогневу перевагу над ворогом, забезпечити поразку його головних угруповань та досягнути кінцевої мети операції.
У тривалій та жорсткій боротьбі із сильним ворогом воїни-артилеристи своєю рішучістю та хоробрістю вписали яскраві сторінки доблесті й відваги в літопис народної слави, поправу завоювали всенародну шану та повагу, вибороли славетну назву своєму роду військ – «Бог війни».
Славні традиції батьків і дідів продовжує нове покоління захисників Вітчизни. Ракетні війська і артилерія і надалі відіграють провідну роль, як одна з основних складових частин Сухопутних військ Збройних Сил України. Своїм професіоналізмом, відданістю військовій справі та присязі ракетники й артилеристи примножують славетні національно-історичні традиції та зміцнюють обороноздатність держави.
Враховуючи заслуги артилерії в роки Великої Вітчизняної війни, успіхи в зміцненні обороноздатності держави, з метою впровадження славних традицій і бойового досвіду в Україні в ім’я історичної справедливості та вшанування тих, хто віддав своє життя заради щастя нащадків і майбутнього України, Указом Президента України було встановлено свято – День ракетних військ і артилерії, яке відзначається 3 листопада щорічно, починаючи з 1997 року.
Сердечно вітаю військовослужбовців, ветеранів, працівників ракетних військ і артилерії, їх родини зі святом – Днем ракетних військ і артилерії.
У цей святковий день висловлюю глибоку шану і вдячність ветеранам війни, праці та Збройних Сил України за мужність і героїзм в ім’я незалежної України та вагомий внесок у військово-патріотичне виховання нинішнього покоління ракетників і артилеристів.
Бажаю всім міцного здоров’я, злагоди, оптимізму, наснаги та нових звершень для процвітання нашої Батьківщини.



Цікаві статті

Всі статті

Професійні

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт

Ми в соціальних мережах