Feedback

З професійним свтом сільгосподарства

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом та з нагоди завершення сільськогосподарського року, який приніс для багатьох із Вас вагомі здобутки.
Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії - хлібороба й годувальника залишаються взірцем для багатьох.
Нинішнього року трудівники села, керівники та фахівці господарств, сільськогосподарських організацій, переробних комплексів, фермери доклали немало зусиль для того, щоб закріпити позитивні тенденції в розвитку сільськогосподарського виробництва району.
Аграрний сектор економіки тому й іменується базовим, що разом з іншими складає основу життя держави та добробуту її громадян.
Нам відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Але лише завдяки Вашій наполегливій праці та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними. Нарощування обсягів виробництва зерна, іншої продукції поєднуються з поступовим підвищенням їх конкурентоспроможності, безперебійним задоволенням потреб харчової і переробної промисловості у сировині, утворенням сталого експортного потенціалу держави. Завдяки Вашим зусиллям полиці наших магазинів все більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній українській оселі є і хліб, і до хліба.
Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями Ваші ниви, хай втілюються в життя Ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу.
Хай обходять вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та благополуччі.



Цікаві статті

  • Землезнавець

    Землезнавець

    Землезнавець - фахівець з вивчення грунту Землі, її походження, розвитку, складу і ... 1841

  • Подарунок до дня сільгосподарства

    Подарунок до дня сільгосподарства

    Що подарувати на день сільгосподарства? Питання важке, але вирішується. То що подарувати працівникам сільського господарства та підприємств переробної ... 1620

Всі статті

Професійні

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт

Ми в соціальних мережах