Feedback

Працівникам сільського господарства у прозі!

Шановні працівники сільського господарства!

Від [назва організації] сердечно вітаємо Вас з професійним святом - Днем працівників сільського господарства, що увінчує напружений, сповнений клопотами хліборобський рік. Саме він переконливо доводить спроможність і вміння трудівників села гідно виходити зі складних, почасти непередбачуваних ситуацій.

В усі часи, як повелося з діда-прадіда, напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, невсипуща працездатність, багатий досвід живлять сьогодні українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі - мир і спокій.

Значний внесок в ефективний розвиток сільського господарства вносять підприємства переробної галузі, які з року в рік вдосконалюють технології виробництва.

Ми свідомі того, що для повного відродження села треба ще багато зробити. Передусім втілити комплексну програму державної підтримки сільгоспвиробника, створити сучасну і дієздатну інфраструктуру агропромислового комплексу, забезпечити належні умови для достойного життя селян.

Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою. Велика подяка вам за любов до землі, терпіння і витримку. Щастя, злагоди в кожну домівку.

Нехай нива щедро колоситься, здоров’я міцніє, а трудові успіхи примножуються.



Цікаві статті

  • Землезнавець

    Землезнавець

    Землезнавець - фахівець з вивчення грунту Землі, її походження, розвитку, складу і ... 1838

  • Подарунок до дня сільгосподарства

    Подарунок до дня сільгосподарства

    Що подарувати на день сільгосподарства? Питання важке, але вирішується. То що подарувати працівникам сільського господарства та підприємств переробної ... 1617

Всі статті

Професійні

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт

Ми в соціальних мережах