Feedback

Вітання працівникам органів прокуратури

Шановні працівники органів прокуратури автономії!

Щиро вітаю вас із професійним святом - Днем працівників прокуратури!

Встановлене Указом Президента України у 2000 році це свято підтверджує важливість функціонування інституту прокуратури на сучасному етапі розвитку України. Воно є проявом шани та поваги з боку держави до всіх, хто стоїть на сторожі конституційних прав та свобод громадян, виконує особливі функції, спрямовані на зміцнення державності й законності в країні.

З перших днів незалежності України, ви активно втілюєте в життя принципи верховенства права, міцно стоїте на варті Закону в усіх сферах суспільного життя, координуєте роботу правоохоронних органів у боротьбі з корупцією і організованою злочинністю, приймаєте участь у вдосконаленні законодавства.

Завдяки вашій відповідальній і висококваліфікованій праці створюються умови щодо збереження в нашій державі політичної стабільності, громадянського миру і спокою, зміцнення правопорядку.

Кримчани вдячні вам за високий професіоналізм, справедливість і чутливе ставлення до людських проблем та очікують ефективних результатів вашої діяльності.

Впевнений, що ви й надалі будете гідно виконувати покладені на вас повноваження, сприяючи розвитку України як демократичної й правової держави.

Бажаю вам міцного здоров'я, щастя і благополуччя, творчої наснаги та наполегливості в досягненні благородної мети – забезпечення панування Права і Закону в ім’я Людини і зміцнення авторитету України.



Цікаві статті

Всі статті

Професійні

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт

Ми в соціальних мережах