Feedback

Оригінальне привітання із днем збройних сил України

Кожна держава має своє військо. У кожного з них є свої символи, які віддзеркалені у присязі. У воїнів Збройних сил України теж є святі слова, які глибоко переконливо визначають роль і призначення національного війська – служити українському народові. У відповідальний час народ завжди з особливою увагою дивиться на своїх захисників. Діти народу, українські воїни, разом з Україною витупають надійним гарантом суверенітету і цілісності держави. Для них служіння народу – найвища честь, покликання, обов’язок.

Свято Збройних сил України – це данина пам’яті тисячам воїнів, які загинули в битвах за свободу, волю та незалежність України.

У переддень свята з відчуттям глибокої шани і вдячності щиро вітаємо військових. Нехай спокійно відчувають себе під надійним захистом ваші сім’ї, весь український народ.



Цікаві статті

  • Подарунок для солдата

    Подарунок для солдата

    Ви не знаєте, що подарувати на свято Вашому синові, братові чи коханому хлопцю, солдатові нашої доблесної армії? Дамо Вам декілька порад. Почнемо зі стандартних, але дуже потрібних чоловікові подарунків. До них відноситься велика кількість косметики для чоловіків: креми ... 5611

Всі статті

Професійні

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт

Ми в соціальних мережах