Feedback

Привітання ветеранам, воїнам, з нагоди збройних сил України

Шановні воїни, ветерани війни і Збройних Сил, учасники визвольних змагань українського народу!

Від імені [назва організації] щиро вітаємо вас із Днем Збройних Сил України. Відзначаючи це свято, ми складаємо глибоку шану всім, хто боронив честь і свободу рідної землі, хто нині зміцнює обороноздатність країни.

Український народ високо цінує ратну службу воїнів, які виконують покладений на них конституційний обов’язок, забезпечують надійну оборону Вітчизни, її недоторканність та територіальну цілісність. Підґрунтя нашої майбутньої армії – висококваліфікований і високооплачуваний, упевнений у завтрашньому дні офіцер. Саме тому реформування Збройних Сил здійснюється паралельно із розв’язанням соціальних проблем військових та членів їх сімей.

Віримо, що українські військовослужбовці й надалі гуртуватимуться навколо ідеї єдиної і неподільної України.

Нехай щира любов до України, славетні бойові подвиги наших батьків та дідів, народна повага надихають вас на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові. Щастя, добра та злагоди вам і вашим родинам, дорогі воїни та ветерани!



Цікаві статті

  • Подарунок для солдата

    Подарунок для солдата

    Ви не знаєте, що подарувати на свято Вашому синові, братові чи коханому хлопцю, солдатові нашої доблесної армії? Дамо Вам декілька порад. Почнемо зі стандартних, але дуже потрібних чоловікові подарунків. До них відноситься велика кількість косметики для чоловіків: креми ... 5594

Всі статті

Професійні

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт

Ми в соціальних мережах