Вірити, надіятися і любити — у цьому і є сила нашої системи освіти та МУДРІСТЬ нашого...

Дорогі освітяни!
Ми думали, що ковід — це вершина випробувань. Та справжнім випробуванням виявилася війна, яку почали московські злочинці світового масштабу проти нашої країни.
Але в умовах війни ми не розгубилися!
Ми з Вами приймали дітей-сиріт зі сходу нашої країни. Під звуки сирен ми ночами забирали їх з вокзалу, везли до своїх домівок та шкіл, відігрівали, намагалися повернути дітям дитинство!
Ми з Вами у наших школах і училищах, університетах та інститутах поселяли наших українців, яких війна позбавила дому. Ми шукали продукти, готували їжу, прибирали і плели маскувальні сітки!
Ми з Вами робили коктейлі молотова, коли була загроза нападу на Львів; запроваджували нові професії, щоб краще вивчити дрони; купляли і ремонтували автомобілі для фронту, збирали кошти на техніку.
Ми з Вами навчали дітей очно, віддалено, змішано. Ми зробили чудо — на третій тиждень війни відновили освітній процес! Ми створили фантастичну Українську дистанційну школу для дітей в окупації і за кордоном!
Це ми з Вами виготовляли «їжаки», щоб не пройшли московські танки, та писали 42 мовами світу коментарі у різні світові видання з правдою про війну проти України!
Ми тримали інформаційний фронт!
Ми з Вами гірко і мовчки переживали кожну втрату...
Ми з Вами розпочали навчальний рік в умовах війни. Сподіваюся, що він не тільки перший, але й останній рік в умовах жахливої війни.
Ми з Вами і далі все будемо робити, щоб Україна перемогла, щоб у нас було прекрасне майбутнє, бо нас об'єднує ВІРА!
Україна переможе і заживе щасливо у мирі, бо нас об'єднує НАДІЯ!
Україна стане однією з найкращих країн світу, бо нам дає силу ЛЮБОВ!
Вірити, надіятися і любити — у цьому і є сила нашої системи освіти та МУДРІСТЬ нашого народу, наш успіх і джерело наших перемог!
Вітаю Вас, колеги, зі Святом!
Слава ЗСУ!
Слава і вдячність кожному з Вас!
Слава Україні!

© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua