У цю урочисту хвилину, я, в від імені всіх батьків, хочу висловити подяку вихователям ...

У цю урочисту хвилину, я, в від імені всіх батьків, хочу висловити подяку вихователям нашої групи за їх сумлінну працю з виховання нового покоління. Ваша робота, точніше ваша праця, викликає захоплення. Багато говорять, що робота вихователем в дитсадку – це каторга, але ви, саме ви, наші дорогі вихователі, довели зворотнє, і показуєте свій стійкий характер і, в той час, доброту. Не багато змогли б так. І ми всі захоплюємося вашим терпінням тому, що наші дітки бувають не дуже слухняні.

Коли наші діти приходили в дитсадок, вони не знали, як висловити свою радість, тому іноді і бешкетували. Але дуже важливим було те, що ми, батьки, повністю довіряли вам і не хвилювалися, залишаючи наших дітей під ваше тепле крильце. Не можна не згадати ваше чуйне ставлення до своїх вихованців, а також високий професіоналізм у вихованні підростаючого покоління.

Всі ви є прикладом для наслідування будь-якій мамі. Ви через себе відчули кожен успіх і невдачі наших дітей, за що ми, батьки, і говоримо вам величезне спасибі!

© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua